Sport Centar

Juniorski reprezentativci BiH: Maksimalno ozbiljno protiv Andore

Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Etno selu Stanišići odradili trening oporavka nakon utakmice sa Francuskom.

Juniorski reprezentativci BiH: Maksimalno ozbiljno protiv Andore

Kapiten Jasmin Čeliković žali što u jučerašnjem susretu nije ostvaren bolji rezultat.

„Bila je to teška utakmica. Sigurno je da smo morali bolje ući u meč i igrati jače i staloženije. Primili smo prerano golove, ali na kraju smo se vratili, postigli gol, pa su nam jedan poništili. Nismo iskoristili penal i ostaje žal što nismo ostvarili bolji rezultat. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo i susretu sa Andorom kako bismo došli do našeg cilja, a to je elitni krug“, rekao je Čeliković.

I vezista Nikola Kosanić smatra da Andoru treba ozbiljno shvatiti.

„Brzo i jeftino smo primili dva gola protiv Francuske. Morali smo se odbraniti u te dvije situacije. Ipak, u drugom poluvremenu smo bili bolji, imali smo prilike koje nažalost nismo iskoristili. U svakom slučaju mislim da smo u ove dvije utakmice pokazali zavidan kvalitet. Neće biti lako ni protiv Andore jer to je ekipa koja igra veoma defanzivno, ali mi ćemo morati da nađemo način da probijemo tu odbranu. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome“, kazao je Kosanić.

jasmin celikovicjuniorska reprezentacija bihnikola kosanic
KOMENTARI

KOMENTARI

Zvornikba
Gost

Momci vi imate kvalitet i dobrog selektora. Uzivamo gledati vase utakmice. Svaka tekma za nasu Bosnu je podjednako vazna od U15 do A-selekcije. Zato maksimalno ozbiljan pristup i rezultat nece Izostati. BiH : Andora 2:0 i to je to. Pozzz

wpDiscuz