Sport Centar

Još jednom pokazao da ima veliko srce: Ibišević pomogao federalnom prvoligašu

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i član berlinske Herthe odlučio se uključiti u akciju federlanog prvoligaša Jedinstva "Jedan navijač – dvije stolice", te je donirao sredstva za kupovinu 40 stolica na stadionu u Bihaću.

Još jednom pokazao da ima veliko srce: Ibišević pomogao federalnom prvoligašu

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i član berlinske Herthe odlučio se uključiti u akciju federlanog prvoligaša Jedinstva “Jedan navijač – dvije stolice”, te je donirao sredstva za kupovinu 40 stolica na stadionu u Bihaću.

“Legendarni Vedad Ibišević još jednom je pokazao svoju ljudsku veličinu. Nogometaš koji je preko trnja prekoračio put ka zvijezdama i postao, ako ne jedan od najboljih, onda sigurno jedan od najvoljenijih igrača koje smo ikada imali, odlučio se također uključiti u akciju pomoći Jedinstvu. Plavooki bombarder je donirao sredstva za kupovinu 40 stolica. Također, želimo napomenuti i da danas na stadionu započinje akcija krečenja zapadne tribine. Pozivamo sve navijače da daju svoj doprinos u ovoj akciji koja će startati između 10 i 11 sati. Sav materijal je osigurao klub”, piše na Facebook stranici bihaćkog kluba.

jedinstvo bihacvedad ibisevic
KOMENTARI

KOMENTARI