Sport Centar

Jedinstvo dobilo novog generalnog sponzora

Košarkašice tuzlanskog Jedinstva uskoro će dobiti novog generalnog sponzora. Prema saznanjima Fene, bit će to trgovačka kompanija „Piemonte“, vlasnika Mirsada Selimovića iz Tuzle.

Jedinstvo dobilo novog generalnog sponzora
FOTO: Fena: Miroslav Petrović

– Riječ je o biznismenu koji je i do sada pomagao rad kluba, a sada smo saradnju odlučili konkretizovati preuzimanje uloge generalnog sponzora – izjavio je za Fenu Alem Hadžiibrišević, predsjednik Skupštine KK Jedinstvo.

Tuzlanski klub već nekoliko mjeseci u imenu ne drži kompaniju BH Telekom, doskorašnjeg generalnog sponzora.

Ova kompanija prije više od godinu doznačila je Jedinstvu tranšu od oko 18.000 maraka s PDV-om, dok su za 2017. godinu obećali osigurati sponzorski iznos od 12.000 mraka.

– Ugovor je čekao na potpis skoro godinu dana, da bi nam prije mjesec javili da imaju poteškoća i ne mogu platiti ništa. Mi smo im se zahvalili, jer su nam pomogli onda kada je bilo najteže. S njima ćemo na drugi način nastaviti saradnju, ali zbog trenutne finansijske situacije u klubu morali smo tražiti drugog sponzora – kaže Hadžiibrišević.

Očekuje se da će uprava Jedinstva i kompanija „Piemonte“ ugovor o generalnom sponzorstvu potpisati sredinom januara.

jedinstvokkpiemont
KOMENTARI

KOMENTARI

Saša Novak
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samo tako sretan da samm saznala o tome.

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz