Sport Centar

Janjoš: Rustemović i Crnkić su napustili Sarajevo

Kako je potvrdio trener Sarajeva Mehmed Janjoš na pres konferenciji pred 111. ligaški sarajevski derbi, dva igrača Sarajeva Edin Rustemović i Nermin Crnkić napustili su grad Sarajevo.

Janjoš: Rustemović i Crnkić su napustili Sarajevo

Oni su nedavno dobili prijetnje od pojedinih navijača te su nakon toga odlučili napustiti grad, što je Janjoš potvrdio u izjavi za medije.

“Crnkić i Rustemović neće biti u rosteru. Žao mi je kao čovjeku što su oni napustili grad Sarajevo. Tužan sam zbog tih scena. Neprihvatljivo je ponašanje pojedinaca, koji sigurno nisu navijači Sarajeva. Pojedinci koji zbog promašene šanse prijete momcima. Dogovorili smo se da oni napuste grad. To su bile stravične prijetnje. Učinit ćemo sve da ih vratimo. Da nije utakmica sa Željezničarom, ja bih kao Mehmed Janjoš uradio nešto drugo. Moramo se pripremiti kako je maksimalno moguće. Husejinović i Mihojević neće biti u kombinaciji. Bez obzira na to, FK Sarajevo će sutra izaći i učiniti maksimum napora da dođe do tri boda. Mislim da ova ekipa bez obzira na sve probleme može to uraditi. Želimo obradovati sve prave navijače.”

Derbi između Sarajeva i Željezničara na rasporedu je u subotu od 17:00h.

fksarajevofkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

enver
Gost

treba Vas sve istjerat i iz kluba i iz Sarajeva pokvareni ste prodane duše ste ne navijam ni za jedan od ovih nego za Veležkoji je ispao ali Vama treba oduzeti pravo takmićenja,prodajete u evropi mjesnim zajednicama Crne Gore i ,Malte,Luksenburga itd .prodajete ovdje evo kup to i hajvan vidi i vidio je šta navijaći da rade nego da ne dođu nikad na vašu utakmivu pa se finansirajte od prodaje

Marić
Gost

Envere, neka te…

Ceki
Gost

Enver potpuno u pravo. Tekma protiv Širokog donijela sto milja….

wpDiscuz