Sport Centar

Janjoš osvojio titulu igrača 2. kola SC Business lige, Ligata i Čardaklija na vrhu liste strijelaca

Aldin Janjoš je protiv ekipe J Academy odigrao zapaženu ulogu, te je maestralnom igrom donio pobjedu BH Pošti, ali i stigao do titule igrača 2. kola SC Business lige.

Janjoš osvojio titulu igrača 2. kola SC Business lige, Ligata i Čardaklija na vrhu liste strijelaca
FOTO: Edin Memić / SCsport.ba

Na golu najboljeg tima ovog kola našao se Fejzagić Eldar iz ekipe Top Shop, koji je u pobjedi svoje ekipe imao nekoliko odličnih intervencija, a uspio je postići i pogodak.

Haris Otajagić je Tržnicama donio preokret protiv ekipe Klasa, dok je Čavčić bio najzapaženiji igrač u pobjedi BBI Banke nad Pokopom.

Adnan Ribić je postigao pogodak za pobjedu Addiko Banke nad Domovima Zdravlja KS i tako krunisao sjajnu individualnu partiju, a vrijedi reći da se proslavio i fair play potezom na ovom meču.

Muamer Krivošija je u čvrstoj utakmici TVSA i Securitasa odigrao odlično u odbrani, a ako se tome dodaju dva gola, on se i više nego zasluženo našao u timu kola.

Aldin Janjoš je kako smo već naveli odigrao odlično u susretu sa ekipom J Academy, gdje je postigao tri gola, te asistirao za dva i tako osvojio titulu igrača 2. kola SC Business lige.

Lista Strijelaca:

1. Almir Čardaklija (BH Telecom) – 5 pogodaka
2. Jasmin Ligata (J Academy) – 5 pogodaka
3. Adis Šahmanija (FDS) – 4 pogotka
4. Emir Pleh (Pokop) – 4 pogotka
5. Tahirović Kemal (BH Pošta) – 4 pogotka
6. Aldin Janjoš (BH Pošta) – 4 pogotka

 

sc business liga
KOMENTARI

KOMENTARI