Sport Centar

Janjoš: Ekipa koja ovako trči i ovako igra je kvalitetna!

Trener Sarajeva nakon pobjede njegove ekipe protiv Radnika rezultatom 0:3 bio je jako sretan, te je pohvalio svoju ekipu i čestitao im od srca na sjajnoj igri koju su pokazali.

Janjoš: Ekipa koja ovako trči i ovako igra je kvalitetna!
FOTO: Janjoš jako sretan nakon pobjede

On je prije svega napomenuo na to kako ekipa dobro igra kada nema pritiska.

“Na strani igramo odlično, a danas ste mogli vidjeti kako ekipa igra kada nema pritiska. Ja svojim igračima od srca čestitam, jer ekipa koja je jako kvalitetna može napravili ovoliko šansi na ovako teškom terenu i ovako dobro da trči.”

Nakon toga dodaje da će se Bordo ekipa pokušati vratiti u sami vrh tabele, te da ga je rezultat između Krupe i Zrinjskog iznenadio.

“Mi idemo od utakmice od utakmice, naš sljedeći protivnik je Sloboda koja je tradicionalno težak protivink Sarajevu, a mi ćemo uraditi sve da se približimo vrhu tabele. Što se tiče remije između Krupe i Zrinjskog, to je rezultat koji nisam očekivao, ali sigurnih pobjeda u ovoj ligi nema.”

fkradnikfksarajevomehmed janjos
KOMENTARI

KOMENTARI

Biti RealAN
Gost

Samo se treba izdrzati pred debilima koji sebe nazivaju navijacima Sarajeva koji lijece svoje komplekse tih 2 sata na stadionu, na zagrijavanju zpocnu je.avati mater nasim igracima, pa to nidje nema na dunjaluku. Znas ti nas je.o ti nas.

Pozdrav svim istinskim bordo tifozima.

wpDiscuz