Sport Centar

Inspektor UEFA-e obišao sarajevske stadione: Zmajevi bliži Grbavici

Prema pisanju Dnevnog avaza, stadion Grbavica je bliži ispunjavanju uslova za odigravanje utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo od Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović Hase.

Inspektor UEFA-e obišao sarajevske stadione: Zmajevi bliži Grbavici

Nebojša Ivković, inspektor Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), boravio je u Sarajevu proteklih dana i obišao je dva sarajevska stadiona kako bi provjerio stanje istih, te će napraviti izvještaj.

Kako saznaje Dnevni avaz, zaključeno je da je Grbavicu lakše osposobiti za igranje utakmica kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, tako da bi u oktobru protiv Belgije trebali igrati na ovom stadionu.

Ipak, Nogometni savez Bosne i Hercegovine na zvaničnu dokumentaciju UEFA-e čekat će do početka naredne sedmice, a onda će dobiti jasne instrukcije šta se to treba popraviti na stadionima kako bi ispunjavali uvjete za odigravanje utakmica kvalifikacija.

fudbalska reprezentacija bihgrbavicaolimpijski stadion asim ferhatovic hase
KOMENTARI

KOMENTARI

RAMIZ LONČAREVIĆ
Gost

bravo i bio bi red i nama dati priliku ulažemo i ulagačemo još u budučom periodu da bi doboli licence da može naš željo u evropi igrati a i repka je dobro došla izvrsna reklama za naše buduče investitore forca željo

Name
Gost

Garant je rezultate izvještaja prenio Mehmed Baždarević, najveća neznalica koja je ikad vodila reprezentaciju.

prdo
Gost

nemojte gosp.Ivkovicu zenica cese zapalit

Boze sacuvaj
Gost

Ne daj Bože nikome!

Kokuz
Gost

Pa Željini navijaci su dali vlastiti novac za stvaranje uslova da bi mogli gledati Želju u Europi dok je NSBiH ulagao novac u Zenicu i Orasje (Iljo Dominkovic) pa neka traze drugu alternativu.Željo i Grbavica nisu zasluzili tu papanijadu i narodno veselje dijaspore.Za nadat se da ce uprava kluba pokazati svjest i da su navijaci ulozili novac u klub.

wpDiscuz