Sport Centar

Indirektno prozvao Kolašinca: Da nije bilo povrede, osvojio bih Zlatnu loptu

Fudbaler Las Palmasa, Jese Rodriguez indirektno je optužio Seada Kolašinca zbog činjenice da danas nije nosilac igre Real Madrida.

Indirektno prozvao Kolašinca: Da nije bilo povrede, osvojio bih Zlatnu loptu

Ovaj fudbaler u martu 2014. godine doživio je tešku povredu nakon duela sa fudbalerom Schalkea, nakon čega je čak devet mjeseci bio van terena.

On smatra da je ta povreda totalno usporila njegov razvoj, te da nije bilo nje smatra da je jednog dana mogao osvojiti i Zlatnu loptu.

“Prije nekoliko godina rekao sam da mogu osvojiti Zlatnu loptu. Danas je to komplikovanije. Povreda u martu 2014. godine mi je usporila karijeru. To nije opravdanje, već realnost. Oporavak je trajao čak devet mjeseci, a nakon toga mi je trebalo dugo vremena da počnem igrati. Ne volim sebe porediiti sa drugima, ali siguran sam, da nije bilo te povrede, da bi danas bio jedan od nosioca igre u Realu. Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Real, klub koji me je stvorio. Dugujem mnogo Real Madridu. U srijedu navečer ću imati veliko poštovanje i divljenje prema Real Madridu koji mi je pružio sve kada sam bio mladi fudbaler. Real mi je nametnuo karakter i disciplitu kroz deset godina u tom klubu”, rekao je Jese.

Njegov Las Palmas će u srijedu na igrati protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu.

jesereal madridsead kolasinac
KOMENTARI

KOMENTARI