Sport Centar

I formalno otpao s liste kandidata: Slavoljub Muslin odbio pregovore sa NSBiH

Slavoljub Muslin, doskorašnji selektor nogometne reprezentacije Srbije, kojeg je član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Mile Kovačević spominjao kao kandidata za novog selektora reprezentacije BiH, odbio je pregovore sa N/FSBIH, javlja Anadolu Agency (AA).

I formalno otpao s liste kandidata: Slavoljub Muslin odbio pregovore sa NSBiH

Kako saznaje AA, Muslin nije prihvatio poziv Komisije za imenovanje selektora BiH na razgovor kako bi razgovarali o eventualnim uslovima i mogućem preuzimanju nacionalnog tima BiH.

Shodno tome, on je i formalno otpao sa liste kandidata za nasljednika Mehmeda Baždarevića.

Zvanično, jedina dva kandidata za novog selektora BiH tako i dalje ostaju Amar Osim i Meho Kodro.

Komisija za imenovanje selektora pokušat će u srijedu usaglasiti prijedlog na osnovu kojeg bi članovi Izvršnog odbora NFSBIH u četvrtak u Zenici trebali raspravljati o izboru novog selektora.

Prema posljednjim informacijama, najrealnija opcija je da bi izbor selektora na sjednici u četvrtak članovi IO-a mogli prolongirati.

amar osimmeho kodroslavoljub muslin
KOMENTARI

KOMENTARI

Nenad
Gost

Dokazani CETNIK mrzi sve sto ima veze sa Bosnim, Bosnjacima….

Solomon
Gost

Kodro bi bio najbolje rijesenje,ali covjek ima posao i dobro mu ide,ne vjerujem da ce kvariti kontrakt radi ovoga vrucega posla.Zato mislimda je najbolja druga opcija svabin sin Osim koji je zeljan dokazivanja i ima autoritet trenera

Genjobutra
Gost

Čuj sad odbio, a prije dvije hefte htjeo da pregovara. Neko nekog laže ovdje žešće. Elem dajte Amara pa da se prošetamo do evropskog

Dino
Gost

Kažu, da želi preuzeti Kosovo.

wpDiscuz