Sport Centar

I Crvena Legija u potrazi za tijelom Aldina Mulića: Navijači Mladosti će pretražiti Bosnu

Nakon Manijaka i Hordi zla, još jedna navijačka skupina priključila se potrazi za tijelom Aldina Mulića, koji se utopio u nabujaloj Miljacki. Crvena Legija će sutra pretražiti rijeku Bosnu.

I Crvena Legija u potrazi za tijelom Aldina Mulića: Navijači Mladosti će pretražiti Bosnu

Podsjetimo, tijelo Irhana Foče pronađeno je nedaleko od Visokog jučer u rijeci Bosni, a potraga za drugim Aldinom Mulićem je nastavljena.

Potrazi su se priključili Manijaci i Horde zla, a sada su se angažovali i u Crvenoj Legiji, te će navijači Mladosti iz Doboja kod Kaknja pretraživati Bosnu.

“Crvena Legija se priključuje pomoći u potrazi za nestalim Aldinom Mulićem. Obzirom da je naš stadion u blizini rijeke Bosne tu ćemo krenuti u potragu uzvodno i nizvodno koritom rijeke Bosne. Pozivamo vas sve da nam se pridružite a posebno pripadnike profesionalne vatrogasne jedinice Doboj. Okupljanje na stadionu sutra u 9 sati”, saopšteno je iz Crvene Legije.

crvena legijafkmladostdk
KOMENTARI

KOMENTARI

Lilly Flakelar
Gost

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod … Tada je ovo radna prilika zaa vass …

Za više detalja …. >>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz