Sport Centar

Hrvatski selektor nakon novog poraza: Zahvalio sam se četvorici košarkaša

Hrvatska košarkaška reprezentacija danas je u drugom kvalifikacijskom kolu za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kini ponovno poražena. U Domu Dražena Petrovića izgubila je protiv talijanske izabrane vrste 80:64.

Hrvatski selektor nakon novog poraza: Zahvalio sam se četvorici košarkaša

“Izgubili smo od bolje ekipe. Pokušali smo igrati timsku obranu i na početku smo bili uspješni, osobito u prvoj četvrtini i početkom druge. Nakon toga su Talijani počeli igrati individualnije i počeli pogađati šuteve. Kada su otišli na desetak poena razlike, bilo je gotovo”, rezonirao je hrvatski selektor Ivica Skelin na konferenciji za medije održanoj nakon večerašnje utakmice.

Pred novinarima se dotaknuo i igračkog kadra.

“Zahvalio bih svim igračima koji su došli. Bilo je mnogo igrača koji su bili ucijenjeni i njima ništa ne zamjeram. Imali smo dva otkaza u tekućem tjednu”, izjavio je Ivica Skelin i nastavio s odgovaranjima na pitanja.

“Ne bih vraćao starije igrače. Zahvalio sam se četvorici igrača, a pojedine starije igrače nisam kontaktirao. Ne znam koliko bi mogli pomoći. Na njih više ne možemo računati.”

Hrvatska se trenutno s dva osvojena boda nalazi na posljednjoj poziciji. Vodeća je Italija s četiri boda, a slijede je Rumunija i Holandija s tri boda. Prolazak u daljnji krug kvalifikacija izborit će tri prvoplasirane reprezentacije.

hrvatska kosarkaska reprezentacijaivica skelin
KOMENTARI

KOMENTARI