Sport Centar

Hodžić: Derbi sve više postaje tema u svlačionici, ali…

Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo nakon okončanja reprezentativne pauze nastavljaju takmičenje u BH Telecom Premijer ligi BiH, piše fksarajevo.ba.

Hodžić: Derbi sve više postaje tema u svlačionici, ali…

Nadolazećeg vikenda na rasporedu je domaća utakmica protiv Mladosti. Sarajevo će klub iz Doboja kod Kaknja dočekati u subotu, 18.11. sa početkom u 16 sati, a utakmicu je za zvaničnu stranicu kluba najavio prvotimac, Dušan Hodžić.

“Mladost je jedna čvrsta ekipa i očekuje nas zahtjevna utakmica, međutim mi smo favoriti. Igramo na domaćem terenu i želimo doći do nove pobjede. Smanjili smo u posljednjim sedmicama bodovni zaostatak za vrhom tabele, ponovo smo u igri za sami vrh i želimo potvrditi naše ambicije protiv Mladosti. Sigurno je da neće biti jednostavno, ali smatram da ćemo se dobro pripremiti za tu utakmicu, u kojoj želimo prikazati dobru igru i doći do nova tri boda”, rekao je Hodžić, dodavši:

“Nakon Mladosti nas očekuje gradski derbi. Sigurno je da to postaje sve više tema u svlačionici, ali su naše misli isključivo fokusirane na prvu narednu utakmicu, a to je susret protiv Mladosti na Koševu. Atmosfera u ekipi je dobra, kvalitetno radimo i nadam se nastavku naših dobrih rezultata.”

Fudbalski klub Sarajevo dočekuje Mladost u subotu, 18. novembra sa početkom u 16 sati na Koševu.

dusan hodzicfksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI