Sport Centar

Harmandić: Sve osim pobjede protiv Kaknja je katastrofa

Istočnom Sarajevu protiv Slavije. U nedjelju je Upravni odbor postigao dogovor o nenastavljanju saradnje sa trenerom Draganom Zovkom i njegovim stručnim štabom, a ekipu je privremeno preuzeo kapiten Adnan Harmandić, koji je uoči sutrašnjeg meča protiv Kaknja na domaćem terenu kazao da mu nije problem što je on preuzeo ekipu.

Harmandić: Sve osim pobjede protiv Kaknja je katastrofa

“Ispalo je kako je ispalo, malo se situacija promijenila u ovih nekoliko dana, ostali smo bez kompletnog stručnog štaba. Za mene nije neki šok, zato što jedini zadatak koji imam je da malo probudim ekipu i trznem je iz letargije u koju smo svi zajedno upali, posebno nakon ovog posljednjeg poraza, koji je bio totalno nepotreban i poremetio naše planove. Ostala nam je još ta utakmica protiv Kaknja, gdje je sve osim pobjede ravno katastrofi. Mislim da su momci shvatili ozbiljnost situacije. Najbitnije je da dočekamo tu utakmicu svi zdravi”, rekao je Harmandić i dodao:

“U biti poslije ovakvih situacija, dođe neki šok, nadam se da će biti pozitivan. Momci nisu zaboravili igrati rukomet, samo ih treba ubijediti da rade ono najbolje što mogu, da svako odradi svoj zadatak i to će nas dovesti do cilja.”

Kapiten i trener Visočana pozvao je i publiku da još jednom napuni dvoranu Mladost.

“Znam da možda na neki način nismo zaslužili podršku i da smo dosta kiksali u posljednje vrijeme, ali nadam se da će nam navijači dati podršku, koja je bila dosad i koja je bila fantastična, jer ne radi se samo o ovoj utakmici, nego o cijelom jednom projektu, koji je ispred nas. Ovoj i narednim sezonama koje dolaze. Treba da podrže ove mlade momke, da zajedno slavimo pobjedu i okončamo polusezonu”, poručio je Harmandić.

Meč 12. kola Premijer lige BiH između RK Bosna Centrotrans i RK Kakanj igra se sutra (srijeda) u 19 sati u KSC Mladost u Visokom.

adnan harmandicrk bosna centrotrans
KOMENTARI

KOMENTARI

Ebony Austin
Gost

Moj zadnji paycheck bio je £ 2500 za rad 12 sati tjedno online. Prijatelji mojih sestara već mjesecima imaju prosjek od £ 8k i radi oko 30 sati tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to bilo lako kad sam ga pokušala. Potencijall s tim je beskrajan.

Ovo je ono što radim ……. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz