Sport Centar

Halilhodžić održao govor u suzama: Ovo je moj grad i ne treba ga dijeliti (VIDEO)

Zlatko Dalić, Vahid Halilhodžić, Vladimir Petković i Mladen Krstajić proglašeni su osobama godine za 2017. godinu na 17. manifestaciji ''Večernjakov pečat'' održanoj u ponedjeljak navečer u domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Halilhodžić održao govor u suzama: Ovo je moj grad i ne treba ga dijeliti (VIDEO)

Zlatko Dalić, Vahid Halilhodžić, Vladimir Petković i Mladen Krstajić proglašeni su osobama godine za 2017. godinu na 17. manifestaciji ”Večernjakov pečat” održanoj u ponedjeljak navečer u domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Riječ je o četvorici nogometnih selektora iz BiH, a neki od njih vodit će reprezentacije na SP u Rusiji.

“Da vam kažem jednu istinu večeras, ja sam poslije 21 godinu došao na Rondo. Bit ću vam iskren da kažem da sam imao razgovore s Jozom Pavkovićem, ali nisam se bojao sastanka s vama ljudima, nego tu sam stanovao….”, kazao je Vahid Halilhodžić nakon čega je briznuo u plač.

“Ovo je moj grad i ne treba ga dijeliti, sva tri naroda moraju naći dijalog, blagostanje jer samo to ova civilizacija traži. Bilo je ružnih stvari, međutim moramo graditi mostove razumijevanja. Ne dozvolite da ponovimo ono što smo doživjeli prije par godina da se to više nikad u ovoj povijesti ne ponovi. Jako sam ponosan što sam iz ovog grada i ove države i ja tu vidim jednu finu budućnost, a vama političara poručujem, nađite taj kompromis jer je praštanje veličina jednog naroda i čovjeka. Nama je suđeno da živimo zajedno i da se veselimo jer samo to od nas čitav svijet traži”, kazao je vidno uzbuđeni i uplakani veliki nogometaš, a danas trener, Vahid Halilhodžić.

vahid halilhodzic
KOMENTARI

KOMENTARI

Mister No
Gost

Veliki čovjek!
Zaplakao sam Vaha, svaka ti čast.

Xp1
Gost

Plačipička,ranili ga u ratu,srušili mu kuću a on fašistitma prića o zajednićkom životu.

Zgenzla
Gost

Majstore Sam sebe je ranio u dupe a kuću prodao za dobru lovu….mojne šuplju

wpDiscuz