Sport Centar

Hadžić: Zovu me Lima sa Grbavice, mislio sam da ću umrijeti nakon preokreta Barcelone

TVSA u utakmici 12. kola SC Business lige sa 4:2 nadigrao Vatrogasce Sarajevo, a dvostruki strijelac Mirza Hadžić priznao nam je nakon meča da ima zanimljiv nadimak koji je dobio po brazilskom futsal igraču Ederu Limi.

Hadžić: Zovu me Lima sa Grbavice, mislio sam da ću umrijeti nakon preokreta Barcelone
FOTO: Hadžić krajnji lijevo u živom zidu

“Zadovoljni smo pobjedom, a do kraja takmičenja ćemo igrati fer i pošteno kako bi ispoštovali ovo takmičenje. Mi smo naše šanse propustili u nekim ranijim utakmicama i to nam je velika škola, te ćemo se iduće godine morati malo pojačati”, rekao je Hadžić nakon meča protiv Vatrogasaca, prokomentarisavši svoje dosadašnje nastupe:

“Zadovoljan sam svojom igrom, s obzirom na godine. Igram redovno i termine, a i ovo mi super dođe”, riječi su igrača koji igra na poziciji “sidraša”, te je na pitanje ko je najbolji napadač kazao:

“Ronaldo Luis Nazario de Lima je najbolji napadač ikada, a što se tiče malog fudbala izdvojio bih braću Novoselac, pogotovo Slavena. On me često zove Eder Lima po brazilskom igraču koji igra za Rusiju, pa me zovu i Lima sa Grbavice.”

Hadžić je veliki fan Barcelone, a nije krio oduševljenje preokretom Blaugane protiv PSG-a koji im je omogućio plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

“Godinama pratim fudbal i nikada u životu nisam doživio nešto tako. Mislio sam da ću umrijeti i nadam se da je ovo dobar vjetar u leđa za njih da osvoje Ligu prvaka”, zaključio je Mirza Hadžić.

sc business liga
KOMENTARI

KOMENTARI