Sport Centar

Gradonačelnik Zenice poklonio Čeliku 17.000 KM za odlazak na pripreme u Antaliju

Višemjesečna saga o ulasku investitora u zenički klub napokon je završena i, prema najavama, slijede bolji dani za ovaj simbol grada na Bosni.

Gradonačelnik Zenice poklonio Čeliku 17.000 KM za odlazak na pripreme u Antaliju

Nogometaši Čelika jučer su započeli s pripremama, ekipi su priključena pojačanja Tony Livančić, Predrag Papaz i Nemanja Anđušić, ali iz klupske uprave poručuju da nije zaključena lista igrača koji će doći u klub ove zime.

Ashat Idrizović, novi menadžer zeničkog premijerligaša, naglasio je u izjavi za Dnevni avaz da je u proteklih pet dana urađeno mnogo posla.

“Imali smo malo vremena, ali smo kroz timski rad uspjeli da uradimo najviše što je moguće. Odlučili smo da osiguramo trenutno najboljeg trenera u državi. Angažirali smo Slavena Musu te ćemo s njim u kontaktu sačiniti ekipu za proljetni dio prvenstva. U skorašnjoj budućnosti možemo očekivati da na Bilino polje dođe veći broj iskusnih igrača, koji će na terenu osigurati opstanak u Premijer ligi. Slijede bolji dan za naš klub”, rekao je Idrizović.

Ured gradonačelnika Zenice je NK Čelik poklonio 17.000 KM za odlazak na pripreme u Antaliju. Delegacija zeničkog kluba na put bi trebala krenuti 22. januara sa Sarajevskog aerodroma.

ashat idrizovicnkcelik
KOMENTARI

KOMENTARI

porezni obveznik
Gost

Kakve su ovo gluposti? Pa nije dao on, lijepo pišete u tekstu da je dato iz Kabineta, dakle sa budžeta. Nama povećao takse, j..ni iskopirani papir u salter sali sad je pola marke umjesto 5 feninga i on kao poklonio… nije dao iz svog džepa, da ste stavili zgradu gradske uprave ili onih što kopaju po kontejneru…

wpDiscuz