Sport Centar

Gdje ste sada, prijatelji: Zmajevi još čekaju na čestitke Teletovića i Nurkića

Nakon što pobijedi ekipa za koju navijate i čiji ste nekad bili član, odnosno kad neko blizak vama postigne uspjeh, red je da se - čestita.

Gdje ste sada, prijatelji: Zmajevi još čekaju na čestitke Teletovića i Nurkića

Tako je Mirza Teletović prije nekoliko dana putem Twittera, na zanimljiv način, čestitao Hasanu Salihamidžiću što je postao sportski direktor Bayerna. Lijep gest, nema šta.

Međutim, kako trenutno stvari stoje, Teletović očito ne osjeća i potrebu da čestita reprezentaciji BiH na sinoćnjoj pobjedi u pretkvalifikacijama za SP, nad Slovačkom (84:71). Onoj istoj reprezentaciji čiji je donedavno bio kapiten.

Također, preko društvenih mreža o pobjedi Zmajeva ne oglašava se ni Jusuf Nurkić, košarkaš koji je, poput Teletovića, otkazao nastupe za nacionalni tim u pretkvalifikacijama.

Da se nisu nešto naljutili?

jusuf nurkickosarkaska reprezentacija bihmirza teletovic
KOMENTARI

KOMENTARI

NBA je provod NBA su koke, je li tako Moke?
Gost
NBA je provod NBA su koke, je li tako Moke?

Nek’ si im šukn'o. Ne treba ih odbiti od reprezentacije, ali se moraju sami sa sobom prekontat’ i promijeniti odnos. Ipak su u pitanju dva najbolja košarkaša maše države u ovom trenutku…

UDARNA BRIGADA
Gost
Reprezentaciji su čestitali, i uvik su uz nju, uglavnom oni koji joj i DAJU izkrenu podršku i prate nemilosrdno sva zbivanja oko nje….ONI SU JOJ BURAZERU ODMA ČESTITALI KO IZ PUŠKE, a sve ostalo, i ostali, NIJE više tako važno…. Slomljenog nosa trostruko, i sinoć jopet skrhan na ivici loma kolina (ko vidi snimak, znaće o čemu pričam), jadnik jopet LETI,TRČI i BACASE (kao i ostatak momaka) koda ništa nije no bilo… …..brate jel potribno još šta reći ?? NE, NIJE SIGURNO !!! A Sejfić ‘ljudina’ još ga brani od protivničkog igrača, a ne ko onaj put kad ga Teletović… Čitaj više »
mikonen
Gost

I da, toliko o “objektivnosti” kvazinovinarčića sa SCSPORT portala, koji briše potpuno objektivan i kulturan post.

UDARNA BRIGADA
Gost

Slušaj frajeru….kodaje taj, kao što ga nazivaš “kvazinovinarčić” nešto “slago”, pa da je kritika o objektivnosti u ovom slučaju RELEVANTNA !!
Nemam ništa protiv toga kad neko u svom životu uzme u obzir da donese ovu ili onu odluku, ( ko na primjer sad gospoda Teletović ili Nurkić, ili bilo ko drugi), to je sasvim OPRAVDANO…..sve dok tako isto također uzme u obzir da poslim toga i snosi POSLIDICE svega toga….
JARANE…SAM PAO SAM SE UBIJO !!
Nisu teletović ni nurkić svetinja, SVETINJA JE REPREZENTACIJA !!
Pozzzzz “mikonenu”
⚜👊⚜

Edin
Gost

Allah je svjedok, lakše mi ne gledati ih…Dobro je Teletovic napisao, iz Jablanice ih je malo ali su izabrani, nasao se sa Salihamidzicem, i jedan i drugi su kurcem igrali za repku!

warg
Gost

brate obadvojica su dobri igraci i trebaju nam ali ako misle da je repka obaveza neka ih nema ba ovdje se igra srcem i dusom mirza jest kralj parkinga i dao je mnogo i juka to teba isto ali ako nece ne moraju ba ne treba ih molit trebaj igrati oni koji hoce i bolje je tako je inat igra a ne kada neko dode preko kurac zat neka ih ba SVAKA CAST MOMCI IZ BIH SAMO NAPRIJED

wpDiscuz