Sport Centar

Gdje će karijeru nastaviti bivši Zmaj: Salihović ima i ponudu iz BiH

Sejad Salihović još uvijek nema namjeru okačiti kopačke o klin, iako su neko vrijeme, nakon što je krajem prošle sezone raskinuo ugovor sa švicarskim St. Gallenom, kolale glasine da će se upravo to desiti.

Gdje će karijeru nastaviti bivši Zmaj: Salihović ima i ponudu iz BiH

Popularni Sejo trenira sa bivšim klubom, Hoffenheimom, i trenutno traži novi angžaman.

Njemački “Bild” objavio je sliku s treninga u klupskom kampu. Salihović je trenirao odvojeno od prvog tima zajedno sa Sandrom Wagnerom, Lucom Koelschom i Adamom Szalaijem, koji se oporavljaju od povreda.

Zasada nije poznato u kojem će klubu bivši reprezentativac BiH nastaviti karijeru. Navodno, nekoliko azijskih timova rado bi vidjelo Salihovića u svojim redovima, a navodno nije isključeno čak ni da postane član jednog bh. premijerligaša, koji je preko posrednika razgovarao s nekadašnjim članom Zmajeva o toj opciji. Koliko je realno da dugogodišnji bundesligaški nogometaš zaista dođe u PLBiH, teško je reći, ali sigurno je da bi to bio veliki dobitak za sve slabije domaće prvenstvo.

sejad salihovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Adem
Gost

sve slabije domace prvenstvo?!

Ovo mora da pise osoba iz Zapadne Ercegovine….nasa liga NIMALO ne kaska za Hrvatskom…samo sto nju Hrvati dizu u nebesa a nasi sve sto je anse popljuju…ko da je jos KPJ na vlasti…

Sam
Gost

De Ademe ne dpri samo pogledaj Hrvatske timove u Evropi pa onda pogledaj nase i sve ce ti biti jasno ili mozda ne mozes kontati. Ako je to slucaj reci objasnit cu ti 😀

hoki
Gost

Bolje da se oprosti od fudbala nego u saban ligi da igra

wpDiscuz