Sport Centar

Fudbaleri Veleža od danas na odmoru, prozivka 9. januara

Fudbaleri Veleža od danas su na zimskoj pauzi, iako je sezona završena nešto ranije u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Fudbaleri Veleža od danas na odmoru, prozivka 9. januara

Trener Ibro Rahimić je odlučio ekipu trenirati još neki period, a treninzi su završeni danas, pa Rođeni odlaze na odmor.

Iako je sezona u Prvoj ligi Federacije BiH završila 11.11.2017. godine, Rođeni su nastavili sa treninzima, kako bi period zimske pauze što više smanjili. Odlični uslovi za treniranje, te umjerena klima uveliko su pomogli u tome.

Šef stručnog štaba, Ibro Rahimić, zakazao je prozivku za 09.01.2018. godine. Podsjećamo, Rođeni su jesenji dio sezone završili na 6. mjestu sa 26 osvojenih bodova. Nastavak prvenstva je na programu 03.03.2018. godine, kada Rođeni gostuju Olimpiku.

fkvelezibro rahimic
KOMENTARI

KOMENTARI

Lilly Flakelar
Gost

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod … Tada jee ov0 radna prilika za vas …

Za više detalja …. >>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz