Sport Centar

(FOTO) Teletović: Hvala vam momci na pobjedi i savršenoj čestitki za Dan državnosti

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije BiH, Mirza Teletović, čestitao je izabranicima Duška Vujoševića pobjedu nad Rusijom, ali njegova čestitka nije imala najpozitivniju reakciju kod navijača.

(FOTO) Teletović: Hvala vam momci na pobjedi i savršenoj čestitki za Dan državnosti

Naš košarkaš se trenutno oporavlja od operacije i povrede koljena, te je pratio meč Zmajeva iz Skenderije.

“Vrijeme je i bilo da padne i ta Rusija. Svaka čast momci. Volim te Bosno i Hercegovino”, napisao je Teletović na Facebook stranici, nakon čega je uslijedila lavina negativnih komentara, na koje je Mirza ponovo reagovao.

“Vidim mnogi komentarišu moju čestitku košarkaškoj selekciji BiH, a neki i na ružan način, valjda zaboravljajući na sve ove godine iza nas! Ne trošite vrijeme na psovke i uvrede, već na pozitivne stvari, jer samo tako možemo zajedno promijeniti stvari na bolje!

U vrijeme kada su mnoge stvari protiv nas, kada trebamo biti zajedno kao nikad prije, pojedini zaboravljaju ono bitno – zajedništvo, koje su Nemanja, Andrija, Džanan i ostali momci pokazali!

Bosna i Hercegovina je i moja država, moje mjesto rođenja, tu su me roditelji odgojili, tu sam napravio svoje prve korake, tu ce mi djeca, ako Bog da, odrastati i niko mi ne može oduzeti ljubav prema domovini, niti ću mu dopustiti!

Zato se poput djeteta radujem pobjedi nad Rusijom, zato mi je moja bol, nakon operacije koljena, manja, jer imam osmijeh na licu! Hvala vam momci na pobjedi i savršenoj čestitki za Dan državnosti. Gdje god bio, BiH je u srcu”, poručio je Teletović.

kosarkaska reprezentacija bihmirza teletovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Alija
Gost

MIRZA
Ne osvrći se na glupe komentare.
Da su ovi strašni komentatori dali samo 1% od onoga što si ti i bolestan i povrijeđen đavao REPKI gdje bi nam bio kraj.
BRZ OPORAVAK

wpDiscuz