Sport Centar

(FOTO) Počast zločincu Praljku odali još neki klubovi i sportisti iz BiH

Bosanskohercegovački bokser Damir Beljo i KK Zrinjski Mostar odali su putem društvenih mreža počast osuđenom i preminulom ratnom zločincu Slobodanu Praljku.

(FOTO) Počast zločincu Praljku odali još neki klubovi i sportisti iz BiH

Nakon što je poslije izricanja presude odlučio izvršiti samoubistvo, Praljak je za kratko vrijeme postao top tema među određenim klubovima i sportstima koji se nisu libili da mu odaju posljednju počast.

Slobodan Praljak je poslije rata bio i predsjednik KK Zrinjski, a Beljo je jedno vrijeme bio u centru pažnje nakon što je u ringu nosio zastavu Bosne i Hercegovine, što je izazvalo mnoge komentare u Hercegovini.

“Ja sam Hrvat iz Bosne i Hercegovine i ovo je moja zemlja, jer su tu živjeli moji pradjedovi i radi toga nosim sa sobom zastavu Hrvata iz Bosne i Hercegovine i ja volim ovu zemlju! Nosim zastavu Bosne i Hercegovine, jer je to zemlja u kojoj živim i jer je to normalno”, govorio je svojevremeno Beljo.

https://s7.postimg.org/6s0ytmbuz/beljo.png

damir beljohkk zrinjski
KOMENTARI

KOMENTARI

Edin
Gost

To je onaj isti Beljo koji je kao smirivao zvizduke upucene bosanskoj himni, a mi ga okovasmo u nebesa! Mi smo nebeski narod, a ne srbi…Ne pada iver daleko od klade, moj Beljo Usljo Usljavi!

Čuvajte te se škutorski hinja
Gost
Čuvajte te se škutorski hinja

Beljo škutore hinjski,dvolični lazove.
Samo glupe balije si mogli tvoje lazi vjeovati.
Neka,neka škutore,pokazao ko i šta si.

Dario
Gost

Beljo smradu jedan!

Krajisnik
Gost

Damir beljo govna mljeo pa pojeo. Mrs smradu jedan kockasti

wpDiscuz