Sport Centar

(FOTO) Najvatreniji navijači Željezničara: Ovo je način da svaki Manijak uradi nešto za grupu

Najvatreniji navijači Željezničara, popularni Manijaci, predstavili su program učlanjivanja u njihovu navijačku grupu.

(FOTO) Najvatreniji navijači Željezničara: Ovo je način da svaki Manijak uradi nešto za grupu

Najvatreniji navijači Željezničara, popularni Manijaci, predstavili su program učlanjivanja u njihovu navijačku grupu.

“Došao je trenutak da predstavimo i jedan od narednih koraka grupe…

Taj korak jeste učlanjivanje u grupu ”Manijaci”!
Da na početku odmah razjasnimo, niko nije veći Manijak ako ima tu karticu ili manji ako je nema, ali tu dolazi do izražaja naš mentalitet, naša volja da pomognemo grupi, da joj damo nešto a da za uzvrat ne očekujemo ništa, nikakve povlastice (iako će ih biti).

Ovo je način da svaki Manijak uradi nešto za grupu, pa makar to značilo, kao u ovom slučaju, izdvajanje minimalnih novčanih sredstava na godišnjem nivou.

Članska karta će koštati 12 KM (simbolično – za svaki mjesec po 1 KM) i ona će važiti jednu kalendarsku godinu. Dakle svakog 1. januara slijedi obnavljanje članarina.
Pošto smo u ovoj kalendarskoj godini zakasnili sa realizacijom ovog projekta, ČLANSKA KARTA ZA 2019. GODINU ĆE KOŠTATI 9 KM (po 1 KM za preostalih 9 mjeseci u ovoj godini).
To će biti njena cijena i u aprilu i u decembru!
Članovi grupe će marketing kupovati po regularnoj cijeni, dok će nečlanovi na postojeću cijenu morati dodati jos 12 KM odnosno u ovoj kalendarskoj godini 9 KM, nebitno da li se to radilo o dukserici, šalu ili privjesku za ključeve.
Artikli će se prodavati po sistemu, jedna članska karta – jedan primjerak artikla (nečlanovi također jedan primjerak uz naglašenu doplatu), osim za artikle čija pojedinačna cijena neće prelaziti 5 KM (npr. privjesak za ključeve 5 KM, članovi će moći uzeti neograničen broj, dok nečlanovi mogu uzeti samo jedan primjerak i to sa doplatom od 12 KM, odnosno u ovoj godini je doplata u iznosu od 9 KM).

Članovi grupe će također imati prednost pri kupovini svih karata čiji će broj biti ograničen za gostujuće sektore kako u domaćem prvenstvu tako i u okviru evropskih takmičenja. Također, članovi će imati prednost i pri kupovini karata za evropske utakmice na domaćem terenu i utakmice reprezentacije što se tiče južne tribine, čiji će se određeni kontigent prodavati preko udruženja navijača.

Nadam se da ćemo svi prepoznati važnost ove članske karte, najprije momci iz jezgra, ekipa (koje čine okosnicu i iznose najveći teret grupe) pa i svi ostali Manijaci.

U prostoriji udruženja će stajati kutija za prilog grupi, koji će biti raspoređen shodno aktivnostima tribine. Izvješće o njenom stanju bit će na forumu.

Prostorija udruženja će raditi najmanje dva dana sedmično u kasnije naglašenim. terminima.

Još dosta posla je pred nama, od sutra imamo još po jednu utakmicu sa svakim protivnikom u ligi… samo zajedno, SVI ZA JUG!

USKORO INFORMACIJE O TERMINIMA UČLANJENJA”, navodi se u saopštenju Manijaka.

fkzeljeznicarmanijaci
KOMENTARI

KOMENTARI

Istina
Gost

Bravo momci , samo jedinstveno .. nadam se da neće biti svađe ..

wpDiscuz