Sport Centar

(FOTO) “Drugi dom” za sve ljubitelje sporta: Otvoren Pub KUĆA SPORTA na Skenderiji

U subotu otvoren je jedinstveni sportski pub u Sarajevu "KUĆA SPORTA", koji se nalazi na Skenderiji, u ulici Terezija bb. Na dan otvaranja pub su posjetili brojni aktuelni i bivši sportisti.

(FOTO) “Drugi dom” za sve ljubitelje sporta: Otvoren Pub KUĆA SPORTA na Skenderiji

U subotu otvoren je jedinstveni sportski pub u Sarajevu “KUĆA SPORTA”, koji se nalazi na Skenderiji, u ulici Terezija bb. Na dan otvaranja pub su posjetili brojni aktuelni i bivši sportisti.

Pub KUĆA SPORTA je mjesto koje je bilo potrebno u Sarajevu svim ljubiteljima sporta. Uz dnevnu kafu ili večernje piće sa prijateljima možete se opustiti igrajući bilijar, pikado ili PlayStation. Međutim, kada se igraju utakmice i mečevi, tada je samo to u fokusu i sve ostalo staje. Utakmice se gledaju u atmosferi kakvu žele svi ljubitelji sporta.

Od samog početka Pub KUĆA SPORTA pravi nagradne igre u kojima dijeli veoma vrijedne nagrade. Naredna nagradna igra je u petak (06.07.2018.) kada se igra prva utakmica četvrtine finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, Francuska – Urugvaj.

Pub KUĆA SPORTA dijeli dva originalna dresa francuske reprezentacije, a kako bi osvojili nagradu potrebno je da dođete u Pub i pogodite rezultat pomenute utakmice.

Sarajevo, koje važi za sportski grad, konačno je dobilo mjesto koje će biti “drugi dom” za sve ljubitelje sporta. Skenderija je mjesto gdje su velike uspjehe doživljavali brojni sportisti i trebamo učiniti sve kako bi se sportski duh vratio na ovo mjesto.

Pub KUĆA SPORTA možete pratiti na društvenim mrežama:

Facebook (https://www.facebook.com/pubkucasporta)
Instagram (https://www.instagram.com/pubkucasporta)

 

 

kuca sportapub kuca sporta
KOMENTARI

KOMENTARI