Sport Centar

FK Željezničar: Navodni dug prema VIK-u je predmet sudskog spora

Fudbalski klub Željezničar se oglasio povodom natpisa o dugu prema JKP Vodovod i Kanalizacija. Saopštenje vam prenosimo u cijelosti:

FK Željezničar: Navodni dug prema VIK-u je predmet sudskog spora

“FK Željezničar želi informisati svoje navijače, sponzore i prijatelje Kluba da je navodni dug prema JKP Vodovod i Kanalizacija predmet sudskog spora i da Sud tek treba da utvrdi da li je Željezničar dužan platiti pomenuti iznos od 85.794,95 KM.

Sporni dug se odnosi na enormno visoke račune izdate za period od samo tri mjeseca 2014. godine, nakon čega je na Stadionu Grbavica detektovan kvar odnosno puknuće cijevi na prostoru oko sjeverne tribine. Klub je u sudskom postupku iznio dokaze da nije odgovoran za nastalo curenje vode na dijelu vodovodne mreže koja je u nadležnosti VIK-a, te da ne može biti dužan sporni iznos.

Svi ostali računi FK Željezničar su uredno izmireni”, poručili su iz FK Željezničar.

dugfkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI

Curi na sve trane
Gost

Klasika. Pukle cijevi, nema veze- samo prilaci uz racun neka plate.
Koliko gradjani ovakvih racuna placaju radi puknutih cijevi oko zgrade.

JBG
Gost

Klasika … zeljo ne placa vodu, ne placa porez drzavi a uzima pare od opstine, grada, kantona, federacije, i fol prica o nekom svom (naprošenom) stadionu koji lici na sve osim na stadion … bijednici klasicni

Štelosim
Gost

Ma to nisu oni, to je njihova shauma.
Iza porez je isto navodni dug predmet spora, plačali sudije to se ne oporezuje!

Stigla voda komšija
Gost

Platite vodu, šta se brukate bezveze, vi ste najorganizovaniji, najljepši, naj naj klub na kugli Zemaljskoj… eki pukla cijev 🙂 🙂

wpDiscuz