Sport Centar

FK Željezničar i Nihad Selimović uputili demantij: Nanosi se velika šteta klubu

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje u kojem se demantuje izjava predsjednika Upravnog odbora Nihada Selimovića.

FK Željezničar i Nihad Selimović uputili demantij: Nanosi se velika šteta klubu

Fudbalski klub Željezničar objavio je saopštenje u kojem se demantuje izjava predsjednika Upravnog odbora Nihada Selimovića koja se danas mogla pročitati u medijima.

Tekst saopštenja preuzet sa zvanične stranice FK Željezničar prenosimo u cijelosti:

“Predsjednik Upravnog odbora FK Željezničar uputio je demantij nakon što je portal Radiosarajevo.ba objavio „ekskluzivni intervju“.

Stavovi iskazani u navedenom intervjuu ne odražavaju stavove predsjednika Selimovića, te je zabrinut i iznenađen načinom kako je isti formulisan i očigledno predstavlja svjesnu manipulaciju navijača Fudbalskog kluba Željezničar i čitatelja portala.

Ovakav eklatantan primjer drskosti i lažnog izvještavanja, te iznošenja stavova koji nisu izrećeni, pri tome evidentno aludirajući na moguće autore i ciljeve je sraman i upravo predstavlja ono na što upozoravamo da nanosi veliku štetu klubu. Iskreno se nadamo da će profesionalizam redakcije i uredništva presuditi, da će lažni i izmišljeni tekst povući, te da se ovakve stvari više neće dešavati.

Mi smo Željini, Željo je naš”, saopštili su iz FK Željezničar.

fkzeljeznicarnihad selimovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
Oj Safete Sajo Sarajlijo
Gost

Ma šta kažeš?Isto Mile.Każe,pa onda misio sam tako i tako.Ko to vise slusa..luzere svakojake vrste…

wpDiscuz