Sport Centar

FK Željezničar dobio čestitke od FK Sarajevo, FK Velež i još nekoliko zanimljivih kolektiva

Juniori Željezničara napravili su historijski rezultat u Omladinskog Ligi prvaka, a čestitke na tome stižu sa svih strana.

FK Željezničar dobio čestitke od FK Sarajevo, FK Velež i još nekoliko zanimljivih kolektiva

Plavi su se na zvaničnoj stranici pohvalili čestitkama koje su poslali veliki sportski rivali poput FK Sarajevo, FK Velež, ali i brojnih drugih.

“Za ovaj veliki rezultat bosanskohercegovačkog fudbala na adresu FK Željezničar pristižu mnogo riječi hvale i čestitike. Tako su čestitke poslali FK Velež, FK Sarajevo, NK Travnik, predsjednik NS/FS BiH Elvedin Begić, NS Federacije BiH, Turistička zajednica Kantona Sarajevo, NS Kantona Sarajevo. Prijem za juniore Željeznicara za petak je organizovao i gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka”, poručili su iz FK Željezničar.

Plavi juniori su prvo eliminisali buharskog prvaka Ludogorets, a potom i prvaka Hrvatske, ekipu Lokomotive. Fudbaleri Omera Joldića su se tako plasirali u 24 najbolje ekipe Lige prvaka. Žrijeb za naredno kolo će se održati 11. decembra, a Plavi će 6. ili 7. februara odmjeriti snage sa jednom od drugoplasiranih ekipa grupne faze Lige prvaka.

fkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI