Sport Centar

FK Sarajevo uputio važno obavještenje svojim navijačima uoči derbija

Fudbalski klub Sarajevo želi upoznati navijače sa tehničkim informacijama uoči sutrašnjeg gradskog derbija. Sarajevo na Koševu dočekuje Željezničar sa početkom u 17 sati.

FK Sarajevo uputio važno obavještenje svojim navijačima uoči derbija

TEHNIČKE INFORMACIJE:

Kapije Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” se otvaraju u 15.30 sati. Fudbalski klub Sarajevo preporučuje svim svojim navijača na zapadnoj, sjevernoj i istočnoj tribini da na sutrašnju utakmicu dođu u obilježjima kluba, u BORDO i BIJELIM bojama, dresovima, majicama, šalovima i ostalim rekrvizitama.

Obavještavamo sve navijače i simpatizere da će oko kompletnog stadiona biti postavljena ograda za vršenje predkontrole, gdje će se obavljati fizički pregled, kao i provjeravati validnost ulaznica, a prolazak predkontrole bit će moguć isključivo uz važeću ulaznicu za utakmicu. Sezonske ulaznice kao i članske kartice za djecu do 14 godina starosti i dame važe i za ovu utakmicu, a vrijedi istaći da sva djeca, koja još uvijek nemaju svoju člansku karticu moraju imati važeću ulaznicu za utakmicu.

Osobe u alkoholiziranom stanju, kao i one pod vidnim dejstvom narkotika, neće moći pristupiti stadionu bez obzira da li posjeduju validnu ulaznicu za utakmicu. Također, svi predmeti, koji u bilo kojem smislu mogu ugroziti sigurnost gledalaca na stadionu, biti će oduzeti, odnosno odstranjeni prilikom pregleda na predkontrolama.

Vrijedi istaći da će saobraćaj oko Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” biti zatvoren, te molimo ovim putem sve navijače da tu informaciju uzmu u obzir i da se ne kreću motornim vozilima prema samom stadionu, te da blagovremeno pristupe stadionu, kako bi izbjegli gužve prilikom ulaska. Za navijače bit će obezbijeđen parking ispred Olimpijske dvorane “Zetra” uz naplatu, a za gledaoce sa BORDO VIP ulaznicama omogućen je parking ispred porodilišta “Zehra Mujdović”, kojem mogu pristupiti isključivo uz odgovarajuću pristupnicu.
INFORMACIJE O ULAZNICAMA:

Naši navijači i simpatizeri svoje ulaznice danas mogu kupiti do 20 sati na sljedećim lokacijama:

PETAK (19.5.2017):

– Bordo FAN SHOP-ovi (ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan); od 10 do 20h,
– Prodajna mjesta; Plato KSC Skenderija, Tržnica “Markale”, BKC – Bosanski kulturni centar, Sarajevo, kućice na Olimpijski stadion Asim Ferhatović – Hase Koševo; od 10 do 20h,
– Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (ul. Maršala Tita 38b) – ULAZNICE ZA ZAPADNU TRIBINU; od 9 do 20h.

Na dan utakmice, ulaznice se neće moći kupiti na prodajnim mjestima na stadionu Koševo, a dostupne su sljedeće lokacije:

SUBOTA (20.5.2017):

– Bordo FAN SHOP-ovi (ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan); od 9 do 16.30h,
– Prodajna mjesta; ispred Katedrale, Tržnica “Markale”, BKC – Bosanski kulturni centar; od 9 do 16h,
– Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (ul. Maršala Tita 38b) – ULAZNICE ZA ZAPADNU TRIBINU; od 9 do 16.30h.

 

(Fksarajevo.ba)

fksarajevofkzeljeznicarpremijer liga bihsarajevski derbi
KOMENTARI

KOMENTARI