Sport Centar

FK Borac: Savez na nama trenira stroguću, ali vratićemo se još jači

Povodom saopštenja Evropske fudbalske unije (UEFA) da uopšte neće razmatrati "slučaj Borca" što u praksi znači da crveno-plavi neće igrati Premijer ligu BiH naredne sezone, oglasio se banjalučki klub, prenosi Mondo.ba.

FK Borac: Savez na nama trenira stroguću, ali vratićemo se još jači

Povodom saopštenja Evropske fudbalske unije (UEFA) da uopšte neće razmatrati “slučaj Borca” što u praksi znači da crveno-plavi neće igrati Premijer ligu BiH naredne sezone, oglasio se banjalučki klub, prenosi Mondo.ba.

“FK Borac definitivno će sljedeće sezone igrati Prvu ligu Republike Srpske. To je jasno nakon odluke UEFA da priznaje odluku komisije za licenciranje FS BiH.

Iako je naš klub izborio opstanak na zelenom terenu, FS BIH odlučio je da po prvi put striktno primjeni pravila. Borac je riješio decenijski problem sa ŠF Džaja doduše nešto kasnije od zadatog roka, ali je RIJEŠIO! Minulih godina važili su dvostruki aršini i pojedinim klubovima se gledalo kroz prste iako su njihovi problemi ostali NERIJEŠENI.

Dakle, FS BIH odlučio je u ovom slučaju da ‘trenira strogoću’ na našem klubu.

Borac će ispoštovati odluku i naredne sezone igrati u Prvoj ligi Republike Srpske. To će iskoristiti za reorganizaciju na svim poljima, sanaciju svih dugova i da se vrati još jači u Premijer ligu BiH. Takođe u FK Borac svi vjeruju da će BH savez i u narednim situacijama se strogo pridržavati pravila i poštovati rokove!”, navedeno je u saopštenju banjalučkog kluba.

fkborac
KOMENTARI

KOMENTARI