Sport Centar

Fenomenalni Marcel Hirscher slavio u Alta Badiji i postavio rekord

Fenomenalni Austrijanac Marcel Hirscher u nedjeljnom je veleslalomu za Svjetski kup u talijanskoj Alta Badiji deklasirao svoje suparnike i postao prvim skijašem koji je pet godina zaredom uspio pobijediti na istom skijalištu.

Fenomenalni Marcel Hirscher slavio u Alta Badiji i postavio rekord

Austrijanac je odlično skijao već u prvoj vožnji natjecanja na kojem ga nitko nije pobijedio još od 2013. godine, a potom je u drugom nastupu demonstrirao savršeno skijanje te drugoplasiranog Norvežanina Henrika Kristoffersena nadmašio za jednu sekundu i 70 stotinki. Treće mjesto iz prve vožnje obranio je Slovenac Žan Kranjec i prvi put u karijeri se našao na pobjedničkom postolju u Svjetskom kupu.

Marcel Hirscher se svojom 24. veleslalomskom pobjedom u Svjetskom kupu, a ukupno 48. u karijeri izjednačio na vrhu redoslijed za Veliki kristalni globus sa Akselom Lundom Svindalom. Obojica velikana imaju po 374 boda, devet više od Kristoffersena. Hirscher je vodeći u redoslijedu veleslaloma sa 260 bodova.

Skijaši će u ponedjeljak na Gran Risi voziti paralelni veleslalom koji se boduje za Svjetski kup

marcel hirscherskijanje
KOMENTARI

KOMENTARI

Eliza Tewksbury
Gost

U novoj godini ikad kad se osvrnem. Moj bankovni račun bio je 122 k. Trenutačno sam povezan s organizacijom koja nudi poslove koji se temelje na kući. Čak i novi članovi mogu doseći do 52 dolara za hr. Ne bih ttoo mogao vjerovati kad sam prvi put čuo za to …

Provjeri što radim … >>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz