Sport Centar

FDS želi doći do završnice takmičenja, a već su izdvojili favorita za osvajanje Business lige

Novo izdanje Business lige se bliži svom početku, a portal SCsport.ba je nastavio sa predstavljanjem ekipa koje će u sljedećoj sezoni zauzeti svoje mjesto u takmičenju, a organizator lige je Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar.

FDS želi doći do završnice takmičenja, a već su izdvojili favorita za osvajanje Business lige

”Prvo  želim da se zahvalim ljudima koji su nam omogućili da igramo, tj. našoj firmi i našem menadžmentu, a također želim da pohvalim Sport Centar kao organizatore na dobro organizovanom i kvalitetnom takmičenju i koje je iz godine u godinu sve bolje, a što se tiče nas kao ekipe mi ćemo se truditi da uđemo u play-off. Ove godine smo se malo pojačali, te će za našue ekipu igrati bivši igrač malog nogometa Adis Šahmanija, a uz naše iskustvo s obzirom da igramo od samog početka Business lige,  cilj je opet  doći do same završnice lige. Glavni favorit je BH Pošta, već znamo njihove kvalitete i igrače koji su poznati fudbaleri, a večina njih igraju za premijerligaše u malom nogometu”, rekao je Sanid Hasanspahić, igrač ekipe FDS.

FDS je vodeća kompanija u duhanskoj industriji na području BiH, već preko 135 godina.

Njihov uspjeh je rezultat rada generacija zaposlenika koji stvaraju proizvode kakve potrošači žele, a time obezbjeđuju održivost i ugled kroz dugi vremenski period ovoj kompaniji.

Misija FDS-a je proizvodnja visokokvalitetnih duhanskih proizvoda prema svjetskim standardima, s ciljem zadovoljenja potreba i očekivanja njenih potrošača, te uspješna realizacija novih poslovnih poduhvata koji će doprinijeti jačanju korporacije, njenom razvoju i što uspješnijem poslovanju u budućnosti, čime će biti zadovoljena očekivanja zaposlenih, dioničara i investitora, sve uz maksimalan doprinos kako lokalnoj tako i široj društvenoj zajednici.

A vizija je biti najjači renomirani i progresivni proizvodno-poslovni sistem u Bosni i Hercegovini, lider na bosanskohercegovačkom tržištu, svjetski poznat i priznat proizvođač duhanskih proizvoda.

business ligafdssport centar
KOMENTARI

KOMENTARI