Sport Centar

”Fatih Terim je iskoristio NSBiH, to se vidi na 100 metara”

Fatih Terim, turski stručnjak, povezivao se sa klupom reprezentacije Bosne i Hercegovine, a to je u emisiji na NTV Sport komentarisao turski novinar Serdar Ali Çelikler.

”Fatih Terim je iskoristio NSBiH, to se vidi na 100 metara”

Ali Çelikler navodi da je Terim iskoristio Nogometni savez Bosne i Hercegovine za ličnu promociju.

“Radio sam PR. Loš PR se vidi na 100 metara. Priča o ponudi iz BiH je prevara. To je Terimov PR posao. Ta ponuda ne postoji”, rekao je Ali Çelikler.

Podsjećamo, portal SCsport.ba u nadavnom komentaru upravo je skretao pažnju na ovaj jeftini marketing iskusnog turskog stručnjaka.

SC komentar možete pročitati OVDJE.

fatih terimnfsbih
KOMENTARI

KOMENTARI

fffff
Gost

Terimm, pored njega Tarik Hodzic, vozaci i obezbjedjenje Terimovo se smije, Hodzic ko dijete laze, vidjelo se odmah na prvu i po ponasanju obojica i svemu ostalom da je sve cista sarena laza

Hehe
Gost

Joj ovog Hajrudina jeste dosadan sa ovim potkopavanjem.

UDARNA BRIGADA
Gost

…pa nije ovo Hajrudinovo maslo, što je tkz.”stručnjak” turčin spao na nivo struke FSBIH😂 pa i tu varijantu pokušo…vjest nije bombastična, ali sigurno bije ni potkopana !

Hehe
Gost

Kenjaš Hajro k'o foka, ili što ti je draže k'o morž.

Ebony Austin
Gost

Moj zadnji paycheck bio je £ 2500 za rad 12 sati tjedno online. Prijatelji mojih sestara već mjesecima imaju prosjek od £ 8k i radi oko 30 sati tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to bilo lako kad sam ga pokušalaa. P0tencijal s tim je beskrajan.

Ovo je ono što radim ……. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz