Sport Centar

EP u rukometu: Crnogorski navijači napadnuti u sačekuši u Zagrebu?

.

EP u rukometu: Crnogorski navijači napadnuti u sačekuši u Zagrebu?

Navijačka grupa Crnogorci jug Cetinje objavila je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici da je napadnuta u Zagrebu nakon utakmice između Crne Gore i Makedonije.

Sinoć je u Zagrebu odigran duel balkanskih rivala, a nakon toga, navodno, navijači Dinama ‘Bad Blue Boysi’ napali su ih u sačekuši.

”Sinoć poslije utakmice u Zagrebu napadnuta su naša braća. U sačekuši nedaleko od Arene pretpostavlja se da su naša braća napadnuta od navijača zagrebačkog Dinama – BBB-a. Srećom, niko nije teže povrijeđen”, stoji u objavi.

U vezi ovog slučaja oglasila se Policijska uprava Zagreb koja je zabilježila napad na državljanina Crne Gore u blizini Arene, ali po njihovom izvještaju radi se o klasičnom razbojstvu, a ne navijačkom sukobu.

”Jučer, 15. siječnja oko 22 sata, u Novom Zagrebu na Remetinečkoj cesti, nekoliko maskiranih nepoznatih počinitelja su prijeteći oštrim predmetom i uporabom tjelesne snage počinili razbojništvo nad 26-godišnjim državljaninom Crne Gore i otuđili mu novac i drugo, oštetivši ga za više hiljada kuna”, stoji u izvještaju PUZ-a.

ep u rukometu
KOMENTARI

KOMENTARI