Sport Centar

Emotivno oproštajno pismo Tice nakon odlaska sa Grbavice: ”Hvala Želji…”

Sejfudin Tica, doskorašnji direktor Omladinske škole Fudbalskog Kluba Željezičar se nakon odlaska sa ove funkcije oglasio emotivnim pismom.

Emotivno oproštajno pismo Tice nakon odlaska sa Grbavice: ”Hvala Želji…”

Tica je na adresu našeg portala poslao emotivno pismo kojim se odlučio oprostiti od Plavih sa Grbavice, a mi vam ga u cijelosti prenosimo.

”Poštovani, kad bi se sve u životu odvijalo glatko, tada ne bismo mogli postati ljudi od integriteta i čvrstog karaktera. Savladavanjem poraza i prepreka možemo ostvariti slatke pobjede i trijumfe kojima ćemo se uvijek ponositi i rado ih se sjećati. To je ono što život čini uzbudljivim i zanimljivim. Oni koji se izbore sa teškoćama razvijaju se kao ljudska bića i napreduju u životu. Za osobe koji su meni lično pomogli da savladam sve prepreke želim iskazati iskrenu zahvalnost, od srca. Zahvaljujem se sportašima (dječacima) škole FK Željezničar, kao i njihovim roditeljima, trenerima, uposlenicma škole, navijačima, legendama Kluba, radnoj zajednici Kluba, direktoru Kluba gospodinu Šiljak Mirsadu, sportskom direktoru Čenan Aldinu, članovima Skupštine Kluba, kao i predsjedniku Skupštine gospodinu Hadžić Adisu , članovima UO, kao i članovima NO, njihovim predsjednicima gospodinu Vukotić Vedranu i gospodinu Misimović Senadu.
Hvala Želji…
Hvala Vam na ukazanom povjerenju i suradnji tokom prošle godine te se veselim zajedničkim budućim uspjesima i rezultatima Kluba. Bili ste divni jednako kao i ideje koje širite. Sve najbolje u nadolazećim sportskim i životnim rezultatima želi Vam Sejfudin Tica.”

Vrijedi istaći da će Ticu na ovoj poziciji zamijeniti Haris Alihodžić.

fkzeljeznicarsejfudin tica
KOMENTARI

KOMENTARI