Sport Centar

EHF zvanično potvrdio kada će donijeti odluku o “slučaju Nuić”

Evropska rukometna federacija (EHF), zvanično je potvrdila da će konačnu odluku o "slučaju Nuić" donijeti nakon žrijeba baraža.

EHF zvanično potvrdio kada će donijeti odluku o “slučaju Nuić”

Evropska rukometna federacija (EHF), zvanično je potvrdila da će konačnu odluku o “slučaju Nuić” donijeti nakon žrijeba baraža.

Rukometni savez Bosne i Hercegovine ima rok do 31. januara da pošalje svoj izvještaj u EHF-u, a žrijeb za baraž planiran je 27. januara u 16 sati.

“Odluka koji tim iz kvalifikacione grupe 6 će igrati u baražu biće donijeta tek nakon što bude kompletiran žrijeb”, saopštili su iz EHF-a.

rukometna reprezentacija bihsvicarskatomislav nuic
KOMENTARI

KOMENTARI

Genjobutra
Gost

Pa ako izvuku recimo Austriju onda će poslati sahadžije u baraž, a ako bude bilo koja druga , e onda će bosance poslati na megdan

Ahmed
Gost
Odlicno zapazanje..ako se procjeni da mogu lahko otici dalje, onda ce ici Svicarci..u protivnom ako je jaka grupa,idu Bosanci…I KAD NEKO TRCI U TU PROKLETU KUURVU ZAPADNU EVROPU!? Prvo nas istrose cisteci jjihove zahode(to radi 90% Bosanaca vani!),onda nam kroz vrtice,skoltsvo i sredine u kojoj zivimo otudje djecu,ako imamo scerke en daj Boze(SCER je bosanki izraz za srpkohrvatku KCER,opaskica na koju ce pojedini petokolonasi reagovati:), i ako imamo SCER , ona GARANT postaje SVACIJA vec od 13-e godin.. za 5-6 godfina svaka donese kopile..itd itd..djeca pocnu pricatti STRANJSKI ejzik medjsubom a roditelji ih puste…sa unucima pricas na tom stransjkom ejziku… Čitaj više »
PROCITAJTE I UPAMTITE!
Gost

ZASTO NAM SE OPET DESAVA NEPRAVDA?!
ODLICNO receno-upuceno BOSNJACIMA a ne petokolonasima iz SDP ,DF,SBB ,NA i ostalih”demokrata”:
“…..ako imamo SCER , ona GARANT postaje SVACIJA vec od 13-e godine.. za 5-6 godina svaka donese kopile..itd itd..djeca pocnu pricatti STRANJSKI jezik medjsubno a roditelji ih puste…sa unucima pricas na tom stransjkom jeziku a BiH im “nista ne valja”(jer su ig roditelji PETOKOLONASI tako ucili a ovi iz Beograda dobili”tekst”) a praunuci upisuju KRSCANSKU TEOLOGIJU i postaju dio”njih”…BUJRUM MOJI BOSNJACI!…..
PAMETNOM I ISARET DOSTA!

ZZZC
Gost

Zaista nevjerovatno koliko nam je puta podmetnuta noga od strane EHF-a i IHF-a najbolji primjeri su utakmice protiv Mađarske,Egipta mlade reprezentacije,Tunisa, Austrije kao i sada protiv Švicarske gdje iako smo zasluženo pobjedili pokušavaju sve u njihovoj moći da priznaju pobjedu švicarcima na tkv. zelenom stolu ,uprkos tome što je delegat istakao da je njegova greška..
Najveće sportske mafije su EHF I IHF mnogo puta dokazano

wpDiscuz