Sport Centar

Džeko: Vi ste prvi saznali ovu vijest

U intervjuu za talijanski Sky Sport Edin Džeko otkrio je kako se njegova supruga Amra nalazi u šestom mjesecu trudnoće i da će Dijamant dobiti sina.

Džeko: Vi ste prvi saznali ovu vijest

On je u emisij “Nogometna gospoda” priča o fudbalu, ali i o svom privatnom životu gdje je rekao kako će po prvi put u jednoj emisiji ekskluzivno reći jednu stvar iz privatnog života.

“Naravno. Moja supruga je već u šestom mjesecu trudnoće i dobit ćemo sina. Vi ste prvi saznali ovu vijest”, otkrio je Džeko ekskluzivnu i radosnu vijest.

Nakon toga, jedan od najzanimljivijih odgovora Džeke bio je vezan za trenera s kojim nije radio, a želio je. Radi se o Jose Mourinhu:

“Volio bih igrati kod Mourinha. Zovu ga Special One, osvojio je mnogo trofeja sa različitim timovima. Pričao sam sa igračima koje je trenirao i svi su mi rekli sve najbolje o njemu.”

edin dzekojose mourinhoRoma
KOMENTARI

KOMENTARI

Ismet
Gost

Hajd sa srecom Edine…
Nadam se samo da ce s ovaj put sinu dati BOSNJACKO, MUSLIMANKO IMEA a se povesti za Lulicem, Hasansalihamidzicem , Begovicem..vecd a ces kao BOSANAC I BOSNJAK SINU DATI I TAKVO IME…
Prije nego te”lovac na bogate” Amra Silajdzic( nebih o njoj jer to svi znaju)skontala, bio si PRAVI BOSNJAK..od kako si sa njom ni Fatihu vise ne ucis pred utakmice:(

posnjo
Gost

e ti bi kao bio dobar fodbaler zato sto bi ucio prije svake utakmice,,,,a budale

wpDiscuz