Sport Centar

Džakmić najavio pobjedu na Grbavici: Cilj nam je ostati na trećem mjestu

Pomoćni trener Fudbalskog kluba Sarajevo Muhamed Džakmić izjavio je uoči meča protiv Željezničara da će 'bordo' klub učiniti sve da odigra dobru utakmicu.

Džakmić najavio pobjedu na Grbavici: Cilj nam je ostati na trećem mjestu

Pomoćni trener Fudbalskog kluba Sarajevo Muhamed Džakmić izjavio je uoči meča protiv Željezničara da će ‘bordo’ klub učiniti sve da odigra dobru utakmicu.

Džakmić je u toku svoje igračke karijere nosio kapitensku traku FK Sarajevo a odigrao je nekoliko utakmica protiv gradskog rivala.

Nalazimo se na trećem mjestu i želimo tu da ostanemo. Dat ćemo sve od sebe da odigramo jednu dobru utakmicu. Cilj nam je da pobjedom završimo sezonu. Nadam se da ćemo uspjeti u tome – rekao je Džakmić.

Kazao je da je situacija na treninzima dosta dobra a atmosfera na visokom nivou s obzirom na posljednje rezultate koje je klub postigao.

Pripreme teku po planu. Što se tiče igračkog kadra, Crepulja će propustiti derbi. Kao što je poznato, on je povrijedio koljeno i mora pauzirati. Svi ostali igrači su u treningu i konkurišu za utakmicu – zaključio je Džakmić, saopćeno je iz FK Sarajevo.

Utakmica između Željezničara i Sarajeva igra se u subotu na Grbavici od 17 sati.

fksarajevomuhamed dzakmic
KOMENTARI

KOMENTARI

Genjobutra
Gost

ne mogu da vjerujem da je doš'o i taj dan da ću ja , kao stari željovac , reći da bi mi bilo drago da vidim da pite dobiju na Grbavici

wpDiscuz