Sport Centar

Dwyane Wade napustio Bullse: Ponovo će igrati u ekipi sa LeBronom?

Dwyane Wade (36) karijeru bi mogao nastaviti kod svojeg prijatelja LeBrona Jamesa u Cleveland Cavaliersima, ali možda i u San Antoniju, Miamiju ili Oklahomi.

Dwyane Wade napustio Bullse: Ponovo će igrati u ekipi sa LeBronom?

Sada bivši igrač Chicaga odrekao se osam od 23 zagarantovana miliona dolara kako bi otkupio svoj ugovor od Bullsa i krenuo je u potragu za novim klubom. Nakon što se klub riješio Jimmyja Butlera i Rajona Ronda, Wade je shvatio da Bullsi idu na remont.

Iako se još ne zna gdje će nastaviti karijeru, američki novinari tvrde da je najbliže Clevelandu gdje bi sa svojim dobrim prijateljem LeBronom Jamesom krenu pohod na četvrti naslov u karijeri.

“Osjećam da mi je vrijeme boriti se ponovno za titulu. Bio mi je san igrati za Bullse. To sam i ostvario i mislim da sam pomogao da se franšiza ponovno digne. No, razišao sam se s vodstvom oko vizije budućnosti i mogu im se samo zahvaliti na povjerenju”, rekao je Wade, koji je prošle sezone igrao u prosjeku 30 minuta i zabijao 18,3 koševa.

S Jamesom je u Miamiju osvojio tri naslova prvaka i nije nemoguće da ponovno zaigraju zajedno. No, i na Floridi bi ga jako željeli ponovno vidjeti u svojim redovima.

chicago bullscleveland cavaliersdwyane wadelebron james
KOMENTARI

KOMENTARI