Sport Centar

Duško Vujošević pokrenuo tužbu protiv Partizana: Moje strpljenje nije beskrajno!

Duško Vujošević, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, pokrenuo je tužbu protiv Partizana kako bi naplatio dugovanja, jer kako je rekao njegovo strpljenje je beskrajno iscrpljeno.

Duško Vujošević pokrenuo tužbu protiv Partizana: Moje strpljenje nije beskrajno!

Vujošević je pet godina odlagao ovaj potez i sada nije imao izbora, tako da se obratio Arbitražnom sudu FIBA-e.

“Kada su ovi ljudi u Partizanu u pitanju, moje strpljenje nije beskrajno. Ono je samo beskrajno iscrpljeno. Sramota je Partizana, što novac krvavo zarađen, treba da naplaćujem ovako”, rekao je najtrofejniji trener u historiji Partizana za Kurir, te je dodao:

“Radi se o novcu koje je trebalo da dobijem za prethodne tri godine, od trenutka kada sam napustio Partizan. Dug je umanjen za sve kazne i telefonske račune, što iznosi oko 100.000 eura. Napravljen je reprogram duga prema meni, dogovirili smo se da mi se novac isplati u pet rata, svake godine po jedna. Isplaćena je samo prva, a sada je već trebalo da stigne treća. Međutim, iz kluba dvije godine ni traga ni glasa. Niko da se javi, što, naravno, ne bi promijenilo moju odluku. Te pare sam krvavo zaradio, očekujem, i sigurno ću ih naplatiti. Smatram da svaki čovjek koji nije dobio novac od prije pet godina, ukoliko ima pravnu osnovu, treba da ga potražuje”.

U Partizanu nisu bili raspoloženi da komentarišu ovu situaciju.

dusko vujosevickkpartizan
KOMENTARI

KOMENTARI