Sport Centar

Duško Vujošević dobio spor: Mora mu se uplatiti 113.000 eura

.

Duško Vujošević dobio spor: Mora mu se uplatiti 113.000 eura

Ostoja Mijailović, predsjednik Partizana, otkrio je da je bivši trener crno-bijelih i aktuelni selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, Duško Vujošević, dobio spor protiv kluba i da želi naplatiti dug.

“Vujošević je danas obavijestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba da mu se plati 113.00 eura. Dao je rok Partizan da se plati u narednih sedam dana ili će dati spor BAT-u, koji će blokirati klub da ne može registrovati igrače”, rekao je novi predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović gostujući u srijedu uvečer u Sportskom dnevniku RTS-a, piše Mondo.rs, dodavši:

“Mislim da je Duško Vujošević obilježio jedan dio historije Partizana i da je čovjek koji neće staviti svilan gajtan Partizanu oko vrata. Na tu prijetnju koju je danas uputio gledam kao mjeru upozoranja za naplatu. Moram da mu kažem da je Partizan danas u blokadi i da ne može da naplati. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu, kojima to može da se plati”.

dusko vujosevickkpartizan
KOMENTARI

KOMENTARI

Amber Corbett
Gost

Želite li zaraditi novac preko interneta iz svoje dnevne sobe, radeći jednostavno s vašim dekstopom ili prijenosnim računalom nekoliko sati dnevno, zaradite 78 dolara po satu i plaćajte svaki tjedan dokk odlučite o svom radnom vremenu…

Zatim pokušajte ovo —— >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz