Sport Centar

Durant: Ispao sam kompletan idiot, cijela stvar je otišla predaleko, izvinjavam se

.

Durant: Ispao sam kompletan idiot, cijela stvar je otišla predaleko, izvinjavam se

Kevin Durant, zvijezda Golden State Warriorsa, napravio je pravu pometnju na Twitteru pošto je na nezreo način kritikovao svoj bivši tim Oklahoma City Thunder.

Durant je na društvenoj mreži napravio još jedan profil sa kojeg je odgovarao na postove sa svog zvaničnog profila, ali je u jednom trenutku zaboravio da promeni profile i odgovorio je sebi sa svog pravog profila, umesto sa lažnog koji je napravio.

Nije mu se dopala organizacija niti to da igra za trenera Billija Donovana. Sastav nije bio tako dobar, samo on i Russ (Westbrook). Samo skinite Russa iz te ekipe i vidjećete koliko loši su bili. KD (Durant) nije mogao da osvoji prsten sa tim mačkama“, napisao je Durant želeći da se predstavi kao navijač, ali zapravo je to napisao sa svog zvaničnog profila.

Durant nije želeo da izmišlja da mu je profil hakovan, već je priznao grešku i izvinio se.

“Cijela stvar je otišla predaleko, to se desi kada uđem sa navijačima u diskusije o onome što volim, a to je košarka. Ne žalim što sam odgovarao ljudima na Twitteru, ali žalim što sam tako iskoristio ime bivšeg trenera i tima za koji sam igrao. Volim te ljude i nikada ne bih želio da im naškodim. Bilo je to djetinjasto, idiotski, izvinjavam se“, rekao je MVP prošlosezonskog finala i dodao:

“Ispao sam kompletni idiot. Sada želim da nastavim dalje i cijela ova situacija pogodila me je više nego što ljudi misle. Govore mi da se opustim, da ne pridajem tome toliko važnosti, ali ljut sam na sebe. U početku je to bila šala, ali radio sam to cijelo ljeto i otišlo je predaleko. Nisam spavao dva dana i dvije noći. Ludo je jer sam toliko bijesan na sebe što sam uveo druge u neugodnu situaciju“.

golden state warriorskevin durantoklahoma city thunder
KOMENTARI

KOMENTARI