Sport Centar

Drugi Međunarodni turnir “BJJ East European Open Championship Sarajevo“ u Skenderiji 10. marta

Akademija borilačkih vještina “Bushido“ Sarajevo, u saradnji sa supervizorom Bojanom Mirkovićem, organizuje drugi po redu međunarodni turnir iz brazilske jiu jitsue “BJJ East European Open Championship Sarajevo“ koji će se održati 10. marta 2018. godine u Dvorani "Mirza Delibašić", u Sarajevu.

Drugi Međunarodni turnir “BJJ East European Open Championship Sarajevo“ u Skenderiji 10. marta

Akademija borilačkih vještina “Bushido“ Sarajevo, u saradnji sa supervizorom Bojanom Mirkovićem, organizuje drugi po redu međunarodni turnir iz brazilske jiu jitsue “BJJ East European Open Championship Sarajevo“ koji će se održati 10. marta 2018. godine u Dvorani “Mirza Delibašić”, u Sarajevu.

Ove godine se očekuje učešće preko 200 takmičara iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Turnir je međunarodnog tipa pa se očekuje i nastup takmičara iz Njemačke, Austrije i Jordana.

Sudit će se po zvaničnim IBJJF pravilima, a takmičari će biti raspoređeni u IBJJF težinske kategorije, kao i u kategorije juvenila, seniora i mastera. Vrhunac turnira će biti borbe u apsolutnoj kategoriji. Svoje učešće na turniru najavili su osvajači svjetskih i europskih medalja.

BJJ East European Open Championship Sarajevobushido
KOMENTARI

KOMENTARI