Sport Centar

Drljača dobio specijalnu plaketu za zasluge u razvoju sporta

Predsjednik Skupštine Udruženja za sport i rekreaciju invalida Općine Novi Grad Sarajevo Taib Delalić uručio je specijalnu plaketu federalnom ministru rada i socijalne politike Vesku Drljači i Federalnom ministarstvu rada i socijalne politike za posebne zasluge u razvoju i unapređenju sporta osoba sa invaliditetom i financijskoj pomoći kojom je omogućena realizacija brojnih i značajnih projekata.

Drljača dobio specijalnu plaketu za zasluge u razvoju sporta

Tom prilikom, Drljača je naglasio da će Ministarstvo i u narednom periodu nastaviti da podržava programe i projekte iz oblasti sporta i rekreacije osoba sa invaliditetom, te da će biti uloženi veliki napori za poboljšanje njihovog osjetljivog statusa, saopćeno je iz Federalnog ministarstva rada i socijalne politike.

Predstavnici Udruženja SRI Općine Novi Grad Sarajevo zahvalili su ministru Drljači na dosadašnjoj podršci osobama sa invaliditetom ove općine, te prezentirali programske aktivnosti Udruženja koje su primijenili u ovoj godini, uz podršku ovog ministarstva.

vesko drljaca
KOMENTARI

KOMENTARI

Kata Delić
Gost

Do sada sam napravio 87.000 dolara koji rade na mreži, a ja sam redovni student. Koristim internetsku priliku koju sam čuo i učinio sam tako velik novac. Vrlo je user friendly i ja sam samo takoo sretann da sam saznala o tome….

Ovo je ono što radim…➤➤➤➤➤  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz