Sport Centar

Đoković objavio saopštenje: Ovo je za mene veliki šok i razočarenje

Ono o čemu se proteklih dana špekuliralo, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu - Novak Đoković zbog povrede lakta mora na pauzu do daljnjeg, a to za početak znači da će morati propustiti naredni turnir u Majamiju, gdje je trebao braniti titulu.

Đoković objavio saopštenje: Ovo je za mene veliki šok i razočarenje

Đoković se tim povodom oglasio na Facebooku, a njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

”Nažalost, moram da podijelim sa vama neke ne baš dobre vijesti u vezi sa predstojećim turnirom u Majamiju. Povreda lakta koju vučem već mjesecima se prošle sedmice pogoršala do te mjere da me je doktor savjetovao da napravim pauzu. Učiniću sve što je u mojoj moći da se što prije oporavim, ali nažalost, neću moći da se borim za odbranu titule u Majamiju.

Ovo je veliki šok i razočarenje za mene, a znam da ni vama nije svejedno. U Majamiju sam osvojio svoj prvi masters turnir i počeo pohod na vrh svjetske rang liste i godinama unazad pravim sjajne rezultate tamo. Ponekad najbolnije poraze u sportu nam zada baš naše tijelo, a ne protivnik. Uvijek sam se trudio da brinem o svom tijelu i kroz karijeru me stvarno nisu pratile velike povrede i problemi. Ali, izgleda da sada moje tijelo pokazuje posljedice svih ovih godina, ludog tempa i fizičkih napora koje sam imao. Jako sam zahvalan za svu podršku koju dobijam od vas. Hvala što ste uz mene”.

atpnovak djokovic
KOMENTARI

KOMENTARI