Sport Centar

Delegacija Borca posjetila Rijeku: Razgovarano o kvalitetnoj saradnji klubova

Delegacija Fudbalskog kluba Borac, koju su činili član Upravnog odbora za sportski sektor Vico Zeljković, član Upravnog odbora za financije i marketing Vedran Pušić, generalni direktor Dejan Lukendić, sportski direktor Oliver Jandrić i direktor marketinga Boris Udovičić, boravila je danas u Rijeci, gdje je bila gost isto imenog kluba.

Delegacija Borca posjetila Rijeku: Razgovarano o kvalitetnoj saradnji klubova

Članove banjalučkog kluba ugostili su izvršni dopredsjednik Rijeke Dean Šćulac, generalni direktor Vlado Čohar, sportski direktor Srećko Juričić i direktor marketinga Uroš Stanić. Razmjenjivala su se iskustva rukovođenja klubova, te se razgovaralo o sistematizaciji kluba, organizaciji određenih događaja i stvaranju kvalitetne saradnje između dva fudbalska kolektiva.

Borac četiri kola prije kraja ima 18 bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratitelja i u prošlom kolu je osigurao povratak u Premijer ligu BiH, dok Rijeka dva kola prije kraja ima pet bodova više od ekipe s Maksimira, a u u pretposljednjem kolu potrebna im je pobjeda nad Cibalijom kako bi bili tronu hrvatskog fudbala.

fkboracrijeka
KOMENTARI

KOMENTARI