Sport Centar

DB Schenker po prvi put učesnik Business lige

DB Schenker je svjetski lider u transportu, logistici i menadžmentu robnih dobara putem cestovnog, vodenog – pomorskog i avio saobraćaja.

DB Schenker po prvi put učesnik Business lige

DB Schenker posjuduje oko 750 skladišta širom svijeta, sa oko 8 miliona kvadratnih metara skladišnog prostora, a na svojih 2000 lokacija širom svijeta zapošljava preko 100.000 uposlenika širom svijeta.

Kompanija proslavlja 145 godina tradicije na svjetskom nivou, u preko 150 zemalja svijeta, 17 godina uspješnog poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, usvojeni standardi i odgovoran odnos prema postavljenim zadacima, inovativna i ekonomična rješenja, garancija su sigurne, kvalitetne, profesionalne, te cjenovno prihvatljive usluge.

DB Schenker svojim klijentima i poslovnim partnerima, organizuje i pruža najpovoljnija rješenja u oblasti međunarodne špedicije i savremenog logističkog poslovanja, svim prijevoznim sredstvima, za sve vrste roba i sa svih destinacija širom svijeta, radeći kao jedan od vodećih i najvećih logističkih operatera na svjetskom tržištu

Na području BiH, DB Schenker, nudi kompletnu logističku uslugu kroz odjele kopnenog, avio i pomorskog transporta, prilogođavajući se individualnim potrebama svojih kupaca, koristeći globalnu Schenker mrežu i oslanjajući se na 55 stručnih i iskusnih uposlenika u Sarajevu, kao i na graničnim prijelazima Brod i Gradiška.

Više o DB Schenkeru možete pronaći na web stranici www.dbschenker.ba

Kada je riječ o učešću ove kompanije u Business ligi, oni imaju jasan cilj, a to je da se na najbolji način predstave u ovom tamičenju.

Kada je riječ o našim ambicijama u Business ligi, svi isto razmišljamo, a cilj je da se kvalitetno predstavimo. Svakako da želimo prikazati kvalitetnu igru na terenu i nadamo se dobrim rezultatima. Mislimo da je to u biti i cilj svake ekipe. Business liga je zaista pravi pogodak i drago nam je što ćemo učestvovati u ovoj sezoni”, rekao je predstavnik ekipe Ramiz Kadić.

business ligaDB Schenker
KOMENTARI

KOMENTARI