Sport Centar

Čudo bi se moglo desiti: Ferrari ponovo zaprijetio čelnicima Formule 1

Čelnici Ferrarija drugi put u dva mjeseca zaprijetili su istupanjem iz takmičenja Formule 1 radi planova o promjeni pravila, javlja Anadolu Agency (AA).

Čudo bi se moglo desiti: Ferrari ponovo zaprijetio čelnicima Formule 1

Rukovodiocima najtrofejnijeg tima F1 ne odgovaraju planovi funkcionera “najbržeg cirkusa na svijetu” na osnovu kojih žele od sezone 2000/2001. godine pojednostaviti tehničku stranu bolida.

“Pojedini misle da su naše prijetnje blef. Međutim, igraju se s vatrom. Situacija se promijenila 2015. godine. Aktuelni kolektivni ugovor između timova i Formule 1 razlikuje se od prethodnog i osigurava veće slobode”, rekao je Sergio Marchionne, predsjednik Ferrarija za oficijelnu internet stranicu tima iz italijanskog Maranella, najavivši čak i eventualno osnivanje alternativnog takmičenja “ukoliko se timovi F1 dogovore”.

ferrariformula 1
KOMENTARI

KOMENTARI

Bianca Smithies
Gost

Plaćao sam više od 87 dolara po satu koji radi kod kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći učiniti, ali moj najbolji prijatelj zarađuje više od 10k mjesečnoo ii to me uvjerilo da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan.

Evo što radim … >>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz