Sport Centar

Crvenu zvezdu napuštaju igrači, na klupu dolazi bivši selektor BiH

Duško Ivanović mogao bi naslijedili Dejana Radonjića na klupi Crvene zvezde, ukoliko Crnogorac odluči da ipak napusti klupu beogradskog evroligaša.

Crvenu zvezdu napuštaju igrači, na klupu dolazi bivši selektor BiH

Ivanović nije dobio podršku uprave Khimkija za nastavak projekta, iako je klub iz Podmoskovlja vratio u Euroligu plasmanom u finale ruskog šampionata.

Iz klubova bliskih beogradskom klubu je procurila informacija da je Ivanović, bivši selektor BiH, želja predsjednika Zvezde Nebojše Čovića, u slučaju scenarija da ne dođe do dogovora sa Radonjićem. Čović je čak i spreman da ispuni sve finansijske zahtjeve Ivanovića, koji je trener sa jednom od najboljih reputacija u Evropi već deceniju i po. Najavljen odlazak velikog broja igrača, sa minimalnim obeštećenjem, te finansijski problemi kluba, su razlozi zbog kojih je Radonjić sve bliži odlasku.

Jučer je ozvaničeno da upravo u Khimki iz Zvezde stiže bek Charles Jenkins, uz obeštećenje od samo 100.000 dolara. Sve izvjesniji je odlazak plejmejkera Stefana Jovića u Olympiakos, kao i kapitena Luke Mitrovića, takođe u jedan od najboljih njemačkih klubova.

Radonjić je ranije istakao da ostaje u Crvenoj zvezdi samo ukoliko se riješe finansijski problemi i sačuva okosnica šampionskog tima.

 

dejan radonjicdusko ivanovickkcrvenazvezda
KOMENTARI

KOMENTARI