Sport Centar

Crnkić neće nigdje iz FK Sarajevo: Na debi pod Musemićovom palicom će ipak sačekati

Krilni fudbaler Sarajeva, Nermin Crnkić, uprkos ranijim najavama ostat će član kluba sa Koševa.

Crnkić neće nigdje iz FK Sarajevo: Na debi pod Musemićovom palicom će ipak sačekati

Nakon što je samovoljno napustio ekipu nakon eliminacije Sarajeva u Evropi, špekulisalo se da će napustiti klub. Jedno vrijeme je bio i na probi u Kaiserslauternu, ali do angažmana nije došao.

Crnkić, kako saznajemo, već nekoliko dana boravi u glavnom gradu, nakon čega je inidividualno trenirao, te će biti na raspolaganju Husrefu Musemiću za ostatak sezone.

Ipak, nakon svega i činjenice da je propustio određeni dio šampionata,  šansu za igru vjerovatno će morati sačekati još neko vrijeme, ali je sigurno da će barem do polusezone ostati član Sarajeva.

fksarajevonermin crnkic
KOMENTARI

KOMENTARI

sasa
Gost

Ako iko ima muda u klubu on će ovu polu sezonu gledati sa zapada.

Darko
Gost

Njegov menadzer Demir Hotić je pokušao da ga uvali negdje.Bio na probi u Njemačkoj (Kaiserslautern)nije zadovoljio ukus nijemaca.Pa tamo vamo i evo ga opet u Sarajevu.Treba snositi sankcije,treniranje sa drugim timom ili juniorima.
Kakvo amatersko ponašanje od Crnkića,ne dolaziti na trening a imaš ugovor s klubom.Bez obzira zbog prijetni od strane pojedinih navijaća Sarajeva.
Nadam se da klub ovaj slučaj brzo riješi.

Dva papka
Gost

I ja sam cuo da ima hajvana za menadzera a i on je dovoljno glup da se ovako ponasa, bezobrazluk krajnji prema klubu. Solidan je igrac ali da se mene pita ne bi vise sekunde zaigrao i morao bi donijeti pare da ode iz kluba.

Okih
Gost

Smjesan klub smjesna uprava igrac glup.fk njanjavo.

wpDiscuz