Sport Centar

Čolpa: Zadovoljan sam plasmanom u Bihaću, naredni mjesec krećem sa pripremama za jesenju sezonu

Na državnom bodybuilding prvenstvu koje je održano proteklog vikenda u bihaćkoj dvorani Luke, Ensar Čolpa je zauzeo drugo mjesto u kategoriji "Fitness, Men’s physique".

Čolpa: Zadovoljan sam plasmanom u Bihaću, naredni mjesec krećem sa pripremama za jesenju sezonu

Na državnom bodybuilding prvenstvu koje je održano proteklog vikenda u bihaćkoj dvorani Luke, Ensar Čolpa je zauzeo drugo mjesto u kategoriji “Fitness, Men’s physique”.

Ovaj mladi bodybuilder i fitness trener zadovoljan je nastupom na takmičenju Night of champions “Bihać Open”, a ističe da već od narednog mjeseca kreće u pripreme za nove izazove koji ga očekuju.

“Zadovoljan sam nastupom u Bihaću i plasmanom, a već od narednog mjeseca krećem sa pripremama za jesenju sezonu i neka od internacionalnih takmičenja koja će se realizovati u novembru. Nadam se još boljim rezultatima u budućnosti”, poručio je Čolpa.

Ensar Čolpa rođen je u Sarajevu 04. jula 1994. godine i cijeli život posvetio je sportu, a posljednih sedam godina se bazirao na fitness, u kojem je pronašao strast.

Za sve koji žele napraviti transformaciju ili prvi korak, za personalne i online treninge mogu se javiti na Instagram profil: ensar_colpa ili putem Facebook stranice Get on track, te na mail: ensar.colpa@gmail.com

ensar colpa
KOMENTARI

KOMENTARI