Sport Centar

Cleveland pobjedničku seriju nastavio u Oklahomi te postavio novi klupski rekord

Preporođeni Cavaliersi zabilježili su četvrtu pobjedu zaredom u NBA ligi, i to u gostima kod Westbrooka i Oklahome.

Cleveland pobjedničku seriju nastavio u Oklahomi te postavio novi klupski rekord

Preporođeni Cavaliersi zabilježili su četvrtu pobjedu zaredom u NBA ligi, i to u gostima kod Westbrooka i Thundera. Pritom su postavili novi klupski rekord – po prvi put su na četiri meča zaredom postigli 120 i više poena.

Cleveland je sa 120:112 slavio protiv Oklahome koja je većim dijelom prve četvrtine imala prednost. Cleveland je poveo početkom druge dionice, a Oklahoma je samo uspjevala da u dva navrata preuzme minimalno vodstvo prije nego što su Cavsi pred kraj trećeg dijela uspostavili kontrolu.

LeBron James je predvodio pobjednike sa 37 poena i po osam skokova i asistencija, JR Smith je dodao 18 poena.

Sa druge strane, Paul George je bio najefikasniji u Oklahomi sa 25 poena, jedan manje postigao je Carmelo Anthony koji je imao i sedam skokova dok je Stephen Adams uz 22 poena dodao i 17 skokova za double – double. Russell Westbrook se zaustavio na 21 poenu ali je dodao i 12 asistencija, a tri skoka su mu falila za triple – double.

Rezultati NBA lige: Oklahoma – Cleveland 112:120, Toronto – Miami 115:112,  Milwaukee – Atlanta 97:92, Minnesota – Houston 108:126, Dallas – Sacramento 109:114, Denver – San Antonio 117:109.

cleveland cavalierslebron jamesoklahoma city thunder
KOMENTARI

KOMENTARI